Ir al contenido principal

Novetats Infantil Març: Julia Donaldson, històries de pirates, dracs i vaquetes


HISTÒRIES PER ALS MES MENUTSSeguim afegint al nostre llistat de contes preferits, històries de Julia Donaldson. 
En aquest cas els pots trobar a la prestageria dels més menuts de 0-3 anys. 

  • QUIERO DORMIR LA SIESTA
  • JUGUEMOS AL ESCONDITE
  • LAS TRES CARTAS DEL OSO
  • JUGUEMOS AL ESCONDITE        
 Són els quatre títols que hem afegit a les nostres prestageries de 4 animalets que viuen aventures. Ademés aquestes històries estan plenes de SOLAPES, que els encanten als més menuts.
A la prestageria de 0-3 anys també pots trobar una nova història de pirates. 10 ALEGRES PIRATAS ens ajudarà a conèixer els números del 1 al 10 de forma divertida i molt pirata.

Diez alegres piratas surcan los mares en su precioso barco, pero la travesía les depara algunos contratiempos que irán mermando la tripulación. Sin embargo, a pesar de las olas gigantescas y los pulpos malhumorados, los piratas no van a dejar de pasarlo en grande! 10 Alegres Piratas es un libro para primeros lectores diseñado para que se familiaricen con la cuenta regresiva. La aventura comienza con diez piratas sobre la cubierta del barco, pero al pasar cada página, quedará uno menos. Repitiendo un esquema que identificarán rápidamente, los más pequeños aprenderán a contar desde el 10 hasta el 1 con este álbum escrito por Rebecca Weerasekera e ilustrado por Jayne Schofield. La dinámica del libro recuerda a la canción Un elefante se balanceaba pero en el caso del libro la cuenta es hacia atrás.A la prestageria de 6-8 anys poder trobar LA VACA QUE ES VA ENFILAR A UN ARBRE. 

La Tina no és com les altres vaques. Li agrada explorar, descobrir, somiar... Podrà ensenyar a les seves germanes que hi ha més coses a la vida a part de mastegar herba? Aquest és un llibre reflexiu i divertit, perfecte per a qualsevol a qui li agrade provar altres coses.  
Premi Macmillan a la Il.lustració Infantil l any 2011 mentre cursava un màster en il lustració infantil a la Cambridge School of Arts.


Per últim us presentem un  llibre sensacional titolat: DRACS:MANUALS D'INSTRUCCIONS que podreu trobar a la prestageria de 3-6 anys. 

Tenir una mascota és una gran responsabilitat. Especialment, si es tracta d un drac! Ja sabem que al començament tot són riures i xerinola, però ja has pensat què faràs si a mitjanit li venen ganes de cruspir-se un príncep? I com t ho faràs per banyar-lo? Alice Brière-Haquet i Mélanie Allag saben com de complicat és tenir cura d una d aquestes adorables bestioles amb garres i ullals afilats, i per això han escrit aquest divertit manual d ús, que inclou consells sobre com educar el teu drac.
Comentarios

Entradas populares de este blog

Novetats infantil Desembre: Contes en Anglés

Hello!!! Us deixem una selecció de contes que hem adquirit en anglés que podreu trobar a la prestageria d'anglés per particar aquesta llengua i afegir-se als que ja teniem. Good Bye 

Maternitat i Criança: el cerebro del niño explicado a los padres y Ni rabietas ni conflictos

A la prestageria de Maternitat i Criança podreu trobar dos nous llibres. El cerebro del niño explicado a los padres del neuropsicoleg Alvaro Bilbao  SINOPSI:  Durante los seis primeros años de vida el cerebro infantil tiene un potencial que no volverá a tener. Esto no quiere decir que debamos intentar convertir a los niños en pequeños genios, porque además de resultar imposible, un cerebro que se desarrolla bajo presión puede perder por el camino parte de su esencia. Este libro es un manual práctico que sintetiza los conocimientos que la neurociencia ofrece a los padres y educadores, con el fin de que puedan ayudar a los niños a alcanzar un desarrollo intelectual y emocional pleno.«Indispensable. Una herramienta fundamental para que los padres conozcan y fomenten un desarrollo cerebral equilibrado y para que los profesionales apoyemos nuestra labor de asesoramiento parental. Pots trobar més informació sobre Alvaro Bilbao al seu web: www.elcerebrodelniño.com/blog Ni

Novetats Adults Novembre:

Per a Novembre us presentem aquests títols: ¿Que le doy de comer?, un llibre dirigit als pares i mares per fer una alimentació més saludable als menuts de la casa Begin Vegan Begun. Cuina vegana.  En l'espai novel.la us presentem dos llibres de l'autora Margaret Atwood que han donat preu a la famosa i polèmica sèrie de Tv, del mateix nom, El cuento de la criada.