Ir al contenido principal

Novetats Infantil Octubre: Llibres per a la lectura del CEIP Comte Salvatierra.


Durant el curs 2018-2019 continuem la col.laboració amb el CEIP Comte Salvatierra, facilitant els libres de lectura als alumnes de cinqué de primària. 
Ja tenim a la nostra biblioteca els 7 exemplars dels llibres que el mestre Pepe Puig demanarà llegir durant el segon i tercer trimestre. 
Es tracten dels llibres Investigaras fins el final de Francesc Gisbert i Misteris SL, del mateix autor i de l´editorial bromera. 
Recordeu que hi ha un exemplar per cada alumne i que els llibres es deuen retornar a l´acabar-los de llegir. 
Podeu passar a per ells a partir de Novembre. 
Bona lectura

Comentarios

Entradas populares de este blog

Novetats infantil Desembre: Contes en Anglés

Hello!!! Us deixem una selecció de contes que hem adquirit en anglés que podreu trobar a la prestageria d'anglés per particar aquesta llengua i afegir-se als que ja teniem. Good Bye 

Maternitat i Criança: el cerebro del niño explicado a los padres y Ni rabietas ni conflictos

A la prestageria de Maternitat i Criança podreu trobar dos nous llibres. El cerebro del niño explicado a los padres del neuropsicoleg Alvaro Bilbao  SINOPSI:  Durante los seis primeros años de vida el cerebro infantil tiene un potencial que no volverá a tener. Esto no quiere decir que debamos intentar convertir a los niños en pequeños genios, porque además de resultar imposible, un cerebro que se desarrolla bajo presión puede perder por el camino parte de su esencia. Este libro es un manual práctico que sintetiza los conocimientos que la neurociencia ofrece a los padres y educadores, con el fin de que puedan ayudar a los niños a alcanzar un desarrollo intelectual y emocional pleno.«Indispensable. Una herramienta fundamental para que los padres conozcan y fomenten un desarrollo cerebral equilibrado y para que los profesionales apoyemos nuestra labor de asesoramiento parental. Pots trobar més informació sobre Alvaro Bilbao al seu web: www.elcerebrodelniño.com/blog Ni

Novetats Adults Novembre:

Per a Novembre us presentem aquests títols: ¿Que le doy de comer?, un llibre dirigit als pares i mares per fer una alimentació més saludable als menuts de la casa Begin Vegan Begun. Cuina vegana.  En l'espai novel.la us presentem dos llibres de l'autora Margaret Atwood que han donat preu a la famosa i polèmica sèrie de Tv, del mateix nom, El cuento de la criada.